20 Nisan 2016 Çarşamba

MERHABALARR


Gene ben :)
Uzuunnn süre yazmayınca gerçekten insan ne yazacağını, nerden başlayacağını bilemiyormuş (yazarlardı da inanmazdım :) ) Aslında yazacak çok şey var ama hepini yazıp sıkmanın da bir alemi yok.

İzmir'de havalar süper, yaz geldi gibi. Bu güzel havaları fırsat bilip haftasonları İzmir dışına kaçıyoruz (konuya nasıl girdim, nasıl çıkıyorum) Bir haftasonu Antalya'ya Beldibi Rixos'a kaçtık, bir haftasonu da Göcek Rixos'a kaçtık. Beldibi Rixos'u pek sevemedim, çok küçüktü ama çalışanlar süperdi (gerçi bütün Rixos çalışanları çok süper) Bi tane daha aç parantez (Belek'teki hariç bütün Rixoslara gitmiş biri olarak yaptım bu yorumu)  ama Göcek Rixosa bittim. Çok huzurlu biyer. Öyle çok atraksiyon falan yok (su kaydırağı, diskosu falan ) ama muhteşem manzarası, muhteşem yemekleri ve süper çalışanları var. Çok güzel beach i var. Oraya da tekneyle götürüyorlar, çok havalı, ayrıca otele ait bir yat-tekneyle 12 adalar turu var (ücretsiz) Daha ne olsun :) Balayı için otel mi arıyorsunuz, ya da işte çok çalıştınız etrafa boş boş bakmaya mı başladınız, sevgiliniz terk mi etti, işte size kafayı resetleyip, kendinizi şarj etme fırsatı, mutlaka gidin buraya. Bu kıyağımı da unutmayın :)
Ayyy böyle anlatınca bir daha gidesim geldi, neyse en kısa zamanda tekrarlayacağız inşallah. Resim derseniz herşeyi de benden beklemeyin google amcaya sorun o göstersin :D

İlk post için bu kadar yetsin bence, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere :)