7 Nisan 2014 Pazartesi

Günaydın herkeslere :)
Nasıl geçti haftasonunuz, benim sıradan geçti ama gene de şikayet etmiyorum, haftasonu tatilinden şikayet edeni Allah taş eder vallahi :) 
Cumartesi günü sabah kahvaltı keyfi, sonra film seansı ve spor ve havuzdan sonra, akşam yemeği ve gene filmden sonra uyumaca. 
Pazar günü sabah yalnızdım bende gittim tek başıma deniz kenarında kahvaltı yapmaya. Bostanlı vapur iskelesinin yanında Deniz Park'a gittim, Allahım nasıl kalabalık, hava güzel diye sanırım herkes kendini dışarı atmış, tek başıma olduğum için hemen bana yer buldular ve güzel bir kahvaltı-gazete keyfi yaptım denize nazır. O kadar kalabalığa rağmen garsonlar çok ilgiliydi ve ne istesem hemen geldi. Gitmediyseniz gidin ve deneyin ama haftasonu için özeliikle kalabalıksanız rezervasyon yaptırın derim. 

  Resimler alıntıdır

Kahvaltıdan sonra eve geçtim, Digitürkte bir film seyrettim 360 diye, entersan bir filmdi, denk gelirseniz seyredin. Sonra arkadaşım geldi, sahil çok kalabalık diye onu benim spor salonuna götürdüm, spor yapmaya değil yahu, Sir Winston Tea'ye yani. Hava süperdi, havuz kenarına (şu an havuz boş ama olsun), deniz manzaralı süper bişeyler yedik, sonra kahve içtik bol bol dedikodu yaptık, güldük, eğlendik, akşamı ettik. Sonrasında da duş, tv derken uyku zamanı ve sabah işe gelmece. Bu arada Sir Winston Tea'ye girmek için Sports İnternational'a üye olmanıza gerek yok, nezih ve manzaralı bir yer ararsanız aklınızda olsun, tabi benim gibi üyeyseniz %10 indirim yapıyorlar :).


 Resimler alıntıdır

İşte bir haftasonunun özeti. Umarım bu haftamız güzel başlar ve güzel biter. Hepimize iyi haftalar olsun.

2 yorum:

Handan dedi ki...

Belli bir yaştan sonra sıradan geçen günlerin değeri başka oluyor zira sıradan olmayanların hiçbiri hayra alamet değil:-)

bahar dedi ki...

:)) çok yaşayın siz emi.