18 Nisan 2014 Cuma

SEVDİKLERİM

Bugün nihayet Cuma, en sevdiğim gün. O yüzden bugün sizlere yediğim zaman beni mutlu eden (ama bir bölümü maalesef zararlı) atıştırmalıklardan bahsedeceğim.

Ülker Kellogs Extra Granola.
Benim kemiklerim çok güçsüz, o yüzdende süt ve süt ürünlerini çok tüketmem gerekiyor. Ben süt sevmiyorum, ama söz konusu sağlık olunca mecburen içiyorum. Akşamları pek sorun olmuyor ama sabah zorlanıyorum. Sabaharı süt içmenin yolunu bu kahvaltılıklarda buldum. Hem sütümü içiyorum, hem karnım doyuyor hem de besleniyorum, daha ne isteyim. Ayy çok reklam metni gibi oldu ama kesinlikle reklam yapmıyorum, zaten reklam yapacak olsam Ülker'in reklamını yapmam. İki türü var birisi meyveli, diğeri çikolatalı ben ikisinide çok severek yiyiorum. Meyvelinin içinde gerçek kurutulmuş meyveler var (muz bile var), çikolatalıda da parça parça bir sürü çikolata. İkisinide tavsiye ederim.

 Ala Turca Çörekotlu Kıtır
Bunu yeni keşfettim ama süper bişey (tabi içeriğindeki zaralı şeyleri görmezseniz, bunları kızlarıma vermiyorum, sadece işyerinde yiyiyorum ) Cipsin kalınını düşünün kraker gibi ama lezzeti cips gibi, çayların yanında süper gidiyor, bunu da tavsiye ediyorum.



Bunlarda film syrederken vazgeçilmezlerim. Ben en çok baharatlısını seviyorum. Acı yiyemediğim için acılısını almıyorum ama o da güzel tadına baktım. Tuzlusu da birayla falan iyi gider.


Kendime terapi yapmak istediğim zaman (evet yanlış okumadınız, ben çekirdekle terap yapıyorum, çünkü çekirdek yerken başka hiç bişey düşünemiyorum :)) Tadım'ın ayçekirdeğinden başka bişey almıyorum. Bir paket çekirdeğin hepsi mi bu kadar lezzetli olur kardeşim. Tadım'da oluyor valla.


Evet bu güzel şeyde nefis bir cheesecake. Ben en çok frambuazlısını seviyorum. İnanılmaz lezzetli, en iyi yerlerde yediğiniz cheesecakelar gibi, kime yedirdiysem bayıldı. Eskiden Tansaşlarda olurdu ama artık göremiyorum. Gören duyan olursa haber versin olur mu?

Ve son atıştırmalığım ise bu mini dondurmalar. Boyut olarak çok güzel, hiç fazla ya da az gelmiyor. Yaz kış dolabimda olur kendileri. Ailecek severek takip ediyoruz :)

Az öncede yazdığım gibi, hiç biri reklam amaçlı yazılmadı. (Zaten benim gibi küçük bir blogu seçmezler sanırım firmalarda :)) Ben seviyorum hepsini belki sizde seversiniz diye yazdım. Görsellerin hepsinide Google'ndan aldım.

Hepinize tatlı, mutlu , eğlenceli bir haftasonu diliyorum.

2 yorum:

darkolivee dedi ki...

ayy yaptığım dukan diyeti yüzünden öyle hasretim ki bu şeyleree
ahh ahhh
sırf bu yüzden böyle bir diyet tercih ettim, ağzımı sürmeyeyim diyee :)

o en alttaki bitirdi beni :)

bahar dedi ki...

Doğru diyorsunuz, aslında yememek lazım ama gene de engel olamıyorum yiyiyorum valla.Allah affetsin :))