25 Aralık 2013 Çarşamba

Selam günlük,
     
       Günlük diyorum çünkü okunmadığımı düşünüyorum, kimse okumazsa ileride ben okuyacağım nasıl olsa, zaten amaçta bu değil mi? :))

      Havalar ısınmaya başladı benimde keyfim yerine geldi, kalın şeyler giymeyi hiç sevmiyorum, sadece 1 tane kazağım var dersem anlarsınız sanırım :) 

        Bir yılı daha bitiriyoruz, bu yıl ne kadar çabuk geçti size de öyle geldimi, ama bu yılbaşı için içimde hiç bir heyacan yok nedense, ama umarım 2014 beni yanıltır, içimizde hep güzel heyacanlar, sağlık, sevinç, mutluluk, huzur, para, yeni yerler , ülkeler keşfetme fırsatları ve aşk getirir :))
Aslında buraya bir "wish list" yapayım 2014 için:
-Daha çok seyahat etmek
-Daha çok spor
-Daha çok kitap
-Daha az borç :)
-Daha çok sevgi
-Daha çok eğlence
-Daha çok yardım etme
-Daha çok huzur

    Yılbaşı için ağacımızı süsledik, altına hediyelerimizi koyduk, gerçi kuzulara göre kimse onlara yılbaşaı hediyesi almamış, çok mutsuzlarmış, yazık onlara :) Bu çocukları mutlu etmek için ne yapmak lazım acaba, ben her dediklerine evet demem," hayır" kelimesini bilirler ama gene de doyumsuzlar sanırım, sağlık olsun napalım başa gelen çekirlir, hele bu başa gelenler dünyanın en tatlı, en sevilesi şeyleriyse :))

     Heryerlerde indirim var, vitrinler ışıl ışıl, ama benim alma isteğim yok, depresyondamıyım acaba :D Sammydressten gelen elbiselerimden bahsetmişmiydim, 4 tane elbise aldım, ama boyları biraz kısa oldu, halbuki mankenlerin üzerinde gayet normal duruyorlardı, bu arada benim boyumda fidan değil yanlış anlamayın 1,65 :) Oyüzden aklınızda olsun elbise sipariş vercekseniz, bir de 1 beden büyük alın bence, üzerime düşen sosyal alışveriş sorumluluğumu da yapmış olayım böylece :)

      Alma isteğim yok dedim ama şu gratis indirimine bakmak istiyorum, tabi kaldıysa bişeyler, artık kalanlarla idare edeceğim. 

      Bu arada haftasonu Tire'ye kahvaltıya gittik yollardahayatvar blogunun sahibesi  Özlemin tavsiyesi üzerine :) Gerçi O Değirmen Restoran demiş biz Değirmen Şelale Restorana gittik, resimlerdeki yere çok benziyordu ama :) Kahvaltısı süperdi, ortam mükemmeldi, bahar ve yaz aylarında daha güzel olur sanırım. Fiyatlar çok uygundu, tıka basa yedik, sucuklu yumurta bile vardı, sınırsız çay, kahveler 2 kişi 40 lira para verdik. Her mevsim ve her gün açıkmış aklınızda olsun. Rezervasyon için 0 232 529 02 77.(Resimli anlatım için Özlem'in blogunun linki : http://www.yollardahayatvar.com/2013/03/degirmen-tire-hafta-sonu-kacamag-icin.html )

Ne çok yazdım, resim yok hiç ama, çünkü ben çookk üşengeç bir insanım ayrıca yeni bir bloggerım, en kısa zamanda resimli yeni postlarla geliyorum günlük bekle beni :))

     

Resim yok dedim ama, annem ben ve 2 kuzunun resimini koyayım bari , resimsiz blog mu olur demeyin.

3 yorum:

Aner dedi ki...

Merhabalar, bloguma biraktiginiz yorum icin oncelikle tesekkur ederim. Acemi blogcu demissiniz bende acemi blogcuyum, yeniyim bu blog islerinde
Size bol sans diliyorum guzel paylasimlarda gorusmek uzere :)

Alice Makyaj Diyarında dedi ki...

Kızlarınız gerçekten çok şanslılar. Annelerinin onlar için böyle bir şey düşünmüş olması o kadar tatlı bir şey ki. Eminim bir gün okuduklarında çok sevinecekler :)

bahar dedi ki...

Aner; Sizin blogunuz gayet başarılı bence, hiç acemice değil. Bende güzel dileğinize katılıyorum.
Alice Makyaj Diyarında; çok teşekkür ederim umarım söylediğiniz olur, ileride bizi rezil etmişsin demezler :))
İkinizde Bloguma hoşgeldiniz