2 Mayıs 2014 Cuma

Günaydın herkese,
Nihayet bugün cuma, gerçi bana pazartesi gibi geliyor ama :)
Bugün bloglara bakıyorum da herkes film tanıtımı yapmış, bende kusur kalmayayım dedim, dün seyrettiğimiz 2 filmden bahsedeceğim.

İlki Kafa Avcıları




Film Norveç-Alman yapımı. Başrollerinde benim tanıdığım kimse yok, ilk 20 dakikası sıradan bir film olarak başlıyor, ama sonrası gerçekten heyacanlı ve sürükleyici bir film. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Konusu ise Beyazperde sitesinden: "Roger, istediği her şeye sahip olan bir adamdır. Fakat olması gerekenden çok daha büyük bir lüks içerisinde yaşamaktadır. Bunu devam ettirmek amacıyla ek bir iş yapması gerekir. Seçtiği ikinci iş ise sanat eseri hırsızlığıdır. Bir galeri açılışında tanıştığı Clas, bir iş için aradığı mükemmel bir aday olmasının yanı sıra Roger'ın kendisine istediği çok değerli bir tabloya da sahiptir. Roger ayağına kadar gelen bu fırsatı değerlendirmek için harekete geçer ve en büyük kişisel vurgununu yapmak üzere planlamalara başlar."

İkinci film ise Sihirbazlar Çetesi

Atlas isimli son derece karizmatik ve etkileyici bir illüzyonistin liderliğini yaptığı, dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan 'Four Horsemen' (Mahşerin 4 Atlısı) ekibinin başından geçenleri konu alıyor. Ekip üstün sihir marifetlerini sadece sahne gösterileri için değil, soygun yaptıkları bankaların sistemlerine erişmek ve izleyicilerini soymak için kullanıyorlar. Bu adamlar izleyicileri önce başka bir kıtadaki bir bankayı soyarak, daha sonra beyaz yakalı bir suçlunun bankadaki milyon dolarlarını izleyicilerin banka hesaplarına aktararak şaşırtıyorlar. Bunun üzerine onları durdurmaya kararlı olan özel FBI ajanı Dylan bu çetenin peşine düşer . Heyacanlı, güzel düşünülmüş eğlenceli bir film. İyi vakit geçirmek için izlenebilir film.

İşte böyle. Haftasonu misafirlerim var, Çeşme'ye gideceğiz, umarım keyifli olur. Hepinize keyifli ve mutlu haftasonları 


2 yorum:

Handan dedi ki...

Sihirbazlar Çetesi'ni izlemek istiyorum ben de . Sinemada gitmek istemiştim ama beceremedim:-)

bahar dedi ki...

İzleyin bence eğlenceli.