5 Mayıs 2014 Pazartesi


Günaydın, iyi haftalar herkese :)

Bu haftasonu çookk gezdim, çookk yoruldum ama çookk keyifliydim. Çünkü Antalya'dan ilkokul arkadaşım ailesiyle bana geldi. 2 gün onlara İzmir'i gezdirdim, yedik, içtik bol muhabbet ettik (çocuklardan kalan fırsatlarda tabi) 

Cumartesi sabahı Bostanlı Denizpark'a kahvaltıya gittik. Daha önce bahsetmiştim zaten, gene aynı ilgi alaka, hızlı servis, gene karnı doymuş ve mutlu biz :) Sonra feribota binip karşıya geçtik, ordan Tarihi Asansöre çıktık. Manzaraya bayıldık. Ama ben uzun zamandır gitmemiştim, arabayla gittik tabi oraya ve saf gibi paralı otoparka koyduk arabaları, 20 dakika için 15 lira para ödedik. Oysa ki Asansörün önünde ücretsiz otopark varmış, biz yaptık bir saflık, siz yapmayın sakın aklınızda olsun :) Asansörden sonra plan kemeraltına gitmekti ama plan değişti ve Alsansancağa gittik, orada da Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Yarışı varmış, h,çbir soksğa giriş izni vermiyorlardı, arabaları taa limanın oraya bıraktık, bol bol yürüdük, yemek yedik Edirne Kırkpınar Lokantasında yedik, yemekler oldukça güzeldi, çalışanlar güleryüzlü ve ilgiliydi, ortam temiz ve nezihti, yolunuz düşerse gidin (Kıbrısşehitlerinde) Karnımız doyunca Kordan'a gittik bişeyler içtik, sonra Antalya'da İkea yokmuş, Bornova Forum'a gittik, çocuklar orda oynadılar, arkadaşım İkea'yı boşalttı :) Sonra Bostanlı'ya gittik, Edem 46'da waffle ve dondurma keyfi yaptık. Gece için midye bira aldık, evde keyif yaptık :)

Pazar günü kahvaltı için Zeytinlerdeki Tepe Kahveye gittik. Kahvaltısı muhteşem, ortamda süper, çocuklar içinde çok eğlenceli biyer, mutlaka gidin ve kahvaltısını deneyin. Bayaa bir yedikten sonra Ildırı'ya geçtik. Orada Ege Orman Vakfıyla arkadaşlarımın düzenlediği 1919 Korusu'nun açılışı vardı. Gittik kızlarımla birlikte ağaçlarımızı diktik, temiz havamızı aldık, kekiklerimizi topladık, sonrasında yorgunluk kahvelerimizi içtik ve İzmir'e döndük. Arkadaşlarımı uğurladıktan sonrada evde dinlendik. Ay yazarken yoruldum, umarım siz okurken sıkılmamaışsınızdır. 1-2 foto ekleyeyimde daha da sıkılmayın bari :) Hepinize güzel bir hafta diliyorum.


Kırkpınar Lokantasındayız. Yemeklerini bitiren çocuklara balon, lolipop ve ahçı şapkası veriyorlar, Kızlar çok sevdi :)
Bu 4 yapraklı yoncayı, Forum'da buldum, hemde elime ettiğim ilk yonca buydu :) Uamarım daha da şanslı bir dönem beni bekliyor .

Kızlarımında artık dikili ağaçları var :)

4 yorum:

Handan dedi ki...

İzmir'in altını üstüne getirmişsiniz. Bu yaz biz de becerip de bir gelsek oralara, oğluşlarımın memleketi:-)

bahar dedi ki...

Aynen öyle, hala dinlenemedim :) Gelin tabi, geldiğinizde de haber verin mutlaka ama, sizinlede gezelim

Yollarda Hayat Var dedi ki...

İkizilerim var dedikten sonra hemen bloguna ışınlanıp baktım. maaşallah tekrardan.
Çok keyifli zaman geçirmişsiniz. Okul arkadaşınız olmak varmış :)

bahar dedi ki...

:) teşekkür ederim