27 Mayıs 2014 Salı

Merhaba herkese,
Yazmayalı çok uzun zaman olmuş, bu sürede bir sürü acı yaşadık, oyüzden de hiç yazasım gelmedi hepiniz gibi, ama hayat bir şekilde geçiyor, tabi ki yaşadığımız acılar unutulmuyor ama hayatta üzüntü ve mutluluk hep bir arada. 

Bir önceki yazımda Antalya'ya eğitime gideceğimi söylemiştim, gittim :) Gittiğimiz otelden bahsetmek istiyorum biraz size, çünkü malum önümüz yaz, belki birilerinin işine yarar. Gittiğimiz otel Mirada Del Mar. Göynük'ün hemen girişinde, denize sıfır, 5 yıldızlı. Otel çok temiz, çalışanlar ilgili ve güleryüzlü, yemekler lezzetli ve çeşitleri iyi, denizi güzel (ben giremedim ama, görüşünüşü güzeldi:)) 4 adet su kaydırağı var, mini club'ı var, animatörleri çok başarılı ama özellikle gece yapılan shovlar kesinlikle çok profesyonel ve muhteşemdi, her gece mutlaka çok başarılı bir shov grubu geldi. (parayla bilet alıp gidip zevkle izleyebileceğiniz shovlardı o kadar söyleyeyim, siz anlayın :)) Otel çocuklu aileler içinde çok iyi, kesinlikle tavsiye ediyorum.

Eğitimden sonra Bodrum'a gittim. Ortakent'te Lugga Butik Otel diye bir otelde kaldık. Otel yeni açılmış, her yer tertemiz, havuzu gayet büyük ve güzel, denize sıfır, kahvaltısı fena değildi (fena değildi yazıyorum çünkü açık büfe 5 yıldızlı otel kahvaltısından sonra bana öyle geldi, normal zamanda gitsem daha çok beğenebilirdim :)) Odalar çok geniş ve konforluydu. Burayada çocuklarla rahatlıkla gidilebilir. 

Bodrum'da otele giderken bi yer keşfettik "Rüzgarlı Bahçe". Ortakent kavşağından girin, Osmanlı Kasabının karşısındaki yola sapın (solda kalıyor yani) dümdüz gidin sol tarafta, önünde dev lale şeklinde lambalar var. İnanılmaz huzurlu ve güzel biyer. Ağaçlar ve ç,çeklerin içinde, yapay bir göl yapmışlar ördekler yüzüyor, çok tatlı bir köpekleri var, kahvaltıları çok meşhurmuş ama biz hem akşamüstü hem de tok gittiğimiz için bişey yiyemedik sadece içtik, siz giderseniz bizim gibi yapmayın, menüleri çok güzel gözüküyordu ve fiyatlar bana gayet makul geldi, çocuklar içinde çok güzel bir parkta var.

İşte böyle umarım işinize yarar bilgiler vermişimdir. Şimdilik bu kadar. Tekrar yazana kadar kendinize iyi bakın :)

Hiç fotograf koyamadım ama google amcaya sorarsanız size bir sürü görsel gösterir, her şeyide devletten beklemeyin yahu :))


2 yorum:

Handan dedi ki...

Ooo ne kadar zaman olmuş yazılmayalı birşeyler. Bir merhaba diyeyim dedim :)

bahar dedi ki...

Handan hanımcım, size de merhaba, döneceğim inşallah