16 Şubat 2014 Pazar

Günaydın Blogcum,
Bir haftasonunu daha bitirdik, yepyeni gıcır gıcır bir hafta başladı. Umarım bu hafta süperr geçer, bu aralar buna çok ihityacım var. 
Madem bugün pazartesi haftasonunda izlediğim iki filmden bahsedeyim geleneği bozmayayım. 
İlk filmimiz Zorlu İkili (2 Guns)
Afişten de anlayabileceğiniz üzere bir soygun ve aksiyon filmi, oyuncular süper, konu ilginç, ve heyecan dolu bir film. Ben çok sevdim, izlerseniz (tabi aksiyon seviyorsanız) sizde severseniz. 

İkinci filmimi ise Sadece Tanrı Affeder (Only God Forgives)
Bu filmde oldukça kanlı bie aksiyon filmi. Bangkok'ta geçiyor. Gerçi konu olarak aksiyon olsa da sahneler çok ağır geçiyor. Haniz bazı Türk dizilerinde -filmlerinde 15 dakika bişey söylemeden bakışırlar ya, hah işte bu filmdeki sahnelerde aynen öyle :) Konuşma çok az, bazı sahneler çok gereksiz ama, anne rolündeki Kristin Scott Thomas oyunculuğu muhteşem. Filmin müzikleride çok kötü bu arada. Film +18 eğer bu kadar eleştiriye rağmen hala seyredecekseniz aklınızda olsun. Seyrederken sıkılsakta gene de merak edip sonuna kadar seyrettik biz. Eğer değişik bir film izlemek isterseniz ve vaktiniz varsa seyredebilirsiniz ama uyarmadı demeyin :)

Bu arada seyrettiğim ve paylaştığım filmlere baktımda hepsi aksiyon ve ya bilim kurgu filmleri. Ben pek romantik komedi filmi insanı değilim. Ama varsa güzel tavsiyeleiniz denerim tabikide.

Bir matinenin daha sonuna geldik. İyi ve güzel bir hafta diliyorum hepimize.

Hiç yorum yok: