11 Mart 2014 Salı

Bir gün oğlunuz/kızınız evden ekmek almak için çıkıyor ekmek alıp eve dönmek ne kadar sürer, 10 dakika, oyuna dalarsa arkadaşlarıyla 30 dakika, hadi olsun 1 saat. Ama tam 269 gün sürüyor, 269 gün sonra geliyor ama bir tabutun içinde ve evden çıktığı kilonun 3 te biri kadar. Böyle bişeyi düşünmesi bile korkunç ama Berkin'in ailesi bu acıyı yaşıyor, üstelik katillerini herkes biliyor ama hiç kimse bişey yapmıyor.  Allah hepimizin çocuklarını korusun ve Berkin'in ailesine sabırlar versin. Umarım suçluların HEPSİ hakettikleri cezaları alırlar ve ailenin acısı bir nebze azalır. Işıklar içinde uyu Berkin.

2 yorum:

gooogoook dedi ki...

Sözün bittiği yer, üzüntü duymadım diyenin insanlığından şüphe ederim. Çok üzüldüm anlatılacak gibi değil. Onun yerinde hepimiz ya da hepimizin çocuğu olabilirdi. Bu ülkede çok uzun zamandan beri açıklanamayan hadiseler oluyor, bunu herkesin dürüstlükle, insaf ve vicdanla düşünmesi gerekir!.

bahar dedi ki...

Çok doğru söylemişsiniz, sözün bittiği yer maalesef. Bence bizim sorunumuz düşünememek, eğer biraz düşünsek ve olup biteni görsek sanırım bişeyler değişirdi. Aslında konuşacak çok şey var ama susuyoruz hepimiz.