7 Mart 2014 Cuma

Merhaba Blogcum,

3 günlük karanlık havadan sonra bugün İzmir'de güneş yüzünü gösterdi nihayet :) O yüzden benimde keyfim geldi biraz. Ben sanırım güneş insanıyım, hava kapalı ve yağmurlu olunca bütün enerjim gidiyor, karamsar oluyorum. Güneşle beraber benim enerjimde artıyor, herşeyi yapabilecekmişim gibi geliyor. Ama yapıyormuyum,tabi ki  hayır :) Ama olsun en azından yapmak istersem enerjim cepte dursun dimi ama.

Dün akşam işyerindeki kızlarla yemeğe gittik, daha doğrusu gün yapıyoruz, altın günü :)) Anneme hep gülerdim, altın günü mü olurmuş yemeye içmeye gidiyorsunuz diye, şimdi benim günüm var. Ama ne demişler insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş :) Tabi anneme de söylemeyeceğim böyle bir şeyi, çünkü dalga geçer durur valla. Alsamcak'ta La Cigale 'e gittik. Yemekler çok güzeldi ama ben içerisini sevmiyorum, Oranın bahçesi çok keyifli oluyor. Ama bizim muhabbetimiz güzeldi, çok güldük gene. Kızları da götürdüm, onlar biraz sıkıldılar, onlar eller havaya yapacağımızı sanıyorlarmış, sıkıcı bulmuşlar müzikleri :)) Onlarda sıkıntıdan kendilerini cep telefonundan oyuna vurdular. Fazla oynamayın dediğim zaman da el cevap : çocuklar oyun oynarlar, ne kadar isterlerse o kadar oynarlar :))

Dün kızları işyerine getirdim. Çok eğlendiler, bütün odaları gezip herkesle tanıştılar, öpüştüler, tekrar gelicez biz diye gittiler :) Bazen diyorum bu çocukları ben mi doğurdum diye, çünkü ben çok sevgi kelebeği değilimdir, özelliklede ilk tanıştığım insanlara karşı, maşallah kızlarım herkesle dost oldular :) 

Resim alakasız bir resim, ama bu postta resimsiz olmasın dedi, kuzularımın resimlerini koydum .

Hepinize mutlu haftasonları :)

4 yorum:

Handan dedi ki...

Güneşli ama soğuk havaları en çok seviyorum ben.. Derin bir nefes çekersin, içine serinlik dolar, enerjik hissedersin:-)

Bu arada, severim ben kızlarının ay yıldızlı elbiselerinin içindeki şeker hallerini:-)

bahar dedi ki...

Soğukta sanırım pek bana göre değil, ben ilkbahar ve yaz insanıyım sanırım. Geçen sene ki 29 Ekim kutlamsından, bende bayılmıştım elbiselere

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Maşallah yavrularınıza, ikisi de birbirinden güzel...

bahar dedi ki...

Çok teşekkür ederim :)