26 Mart 2014 Çarşamba

ŞİKAYETİM VAR :(

Günaydın, Bugün sizlere bir maruzatım var onu arz edeceğim :) Hatırlarsınız 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla bir çok firma indirimler yapmıştı ve bendeniz akıllı kişi de, gece kremimi %50 indirimli aldım, amanda çok kardayım diye pek bir mutlu olmuştum. Ben kremi Watsons 'dan etiket fiyatı olan 54,90 yerine %50 indirimle 27,45 TL'ye almıştım. İndirimin bittiği günün ertesinde tekrar yolum aynı Watsons'a düştü. Raflar arasında gezeken gözüm benim aldığım kremlerin fiyatlarına takıldı. AA indirimsiz aynı krem 30,90 gibi bir rakamdı. İnanamadım, görevliye sordum bunlarda indirim varmı diye YOKMUŞ. Yani anlayacağınız ben kremi sadece 3 lira indirimli almışım. Tabi hemen Watsons'ın web sayfasına girip şikayet mailimi attım, güzelce ve kibarca geçirdim :) Ben zannediyorum ki kurumsal bir firmaya, hemen geri dönecekler biz ettik sen etme diyecekler ama bilin bakalım noldu, yaklaşık 2 haftadır ne ses çıktı, ne de dönen oldu :)

Demekki indirimden önce gidilecek fiyatlara bakılacak ve gerçekten indirim varsa alınacak ve böyle üçkağıtçı sözümona kurumsal firmalardan alışveriş yapılmayacakmış.

Son olarak çok yakın bir arkadaşımın dediği gibi VATSIN, ADIN BATSINN :)))

Herkese keyifli alışverişler :)

8 yorum:

Super Bekar Anne dedi ki...

Çok gıcık bir durum. İndirimde ihtiyacımız olmayan şeyleri aldığımda 15 gün sonra kendime çok kızıyorum ve bu hataya genellikle düşüyorum.

bahar dedi ki...

Evet hem kızdım kendime gereksiz bazı şeyler aldım diye, hem de kendimi enayi gibi hissettim

Burcu Odacı dedi ki...

Vatsın, adın batsın :))
Biz kadınlara indirim denmeye görsün zaten, ihtiyacımız varsa da yoksa da pek severiz almayı :))

bahar dedi ki...

Evet ya, indirim var diyince akan sular duruyor bende de: ihtiyacım yok ama çok ucuzdu :))

Başak dedi ki...

İndirim mindirim yok canım. Sadece üzerine daha büyük rakamlar yazıp indirimdeymiş gibi gösteriliyor. Ben çok avm gezerim ve bu hilelerini yıllar önce farkettim. Hepsi genelde böyle yapıyor. Çok nadir şeylerde gerçek indirimi yakalıyorum..

bahar dedi ki...

Aynen öyleymiş, öğrenmiş oldum bende, bundan sonra kanmak yok, umarım :)

j.d. dedi ki...

Aaaa bu kadar fiyat değiştirecekleri hiç aklıma gelmezdi >.< Birde indirim var diye çılgınlar gibi alıyoruz ya :( Umarım cevap gelir yakında Watson's dan çünkü yaptıkları sahtekarlık oluyor

bahar dedi ki...

Benimde gelmezdi ama maalesef oyleymis, cevap konusunda benim hic umidim yok