10 Şubat 2014 Pazartesi

Merhaba Blog,
Ben geldim (yokluğumun farkedildiğinden emin değilim ama olsun).
Yarıyıl tatilimiz bitti ve kızlarla beraber kürkçü dükkanına geri döndük. Tatil üçümüzede iyi geldi, ailemle hasret giderdik, bol bol gezdik yedik içtik (bakınız bir önceki post), ve uyudum :). Kızlar çok özledikleri kuzenleriyle görüştü, anane ve dedeye şımarıp her istediklerini yaptırdılar. Neler yaptığımıza  Daha ayrıntılı olarak bakacak olursak;
Kızlar sinemaya gitti, Karlar Ülkesi. Söylediklerine göre çok güzelmiş ve çok sevmişler, ben izlemediğim için yorum yapamıyorum.
Bende annemle sinemaya gittim. Düğün Dernek. Film çok eğlenceli komik bir film, izlemediyseniz izleyin bence.
Hamama gittik, Eskişehir'in hamamları çok meşhurdur. Bizde abimin eşi ve 3 küçük cadıyla gittik. Kese ve masaj yaptırdık. İnanılmaz rahatladım. Keseden sonra zayıflamış olabilirim :P Hamam sonrası gazoz içmek adettendir, buz gibi, ferahladık
.
Eskişehir'de Sualtı Dünyası diye oldukça büyük bir akvaryum açılmış, Kızlarla oraya gittik, özellikle denizatını ve tüneldeki köpekbalıklarını çok sevdik :) Çıkışta yeralan hediyelik eşya satış yerinden peluş oyuncaklar almadan çıkamadık tabiki.
Görseller internetten alınmıştır.

Şansımıza hava süper olduğu için açık hava aktiviteleri yaptık bol bol. Sazova parkı da bunlardan bir tanesi idi. Kızlar gönüllerince kaydılar, korsan gemisinde gezdiler, masal şatosuna baktılar ve parkın içindeki trenle gezdiler.


Çarşamba günü pazara (çarpa) gittim, çok kalabalıktı ama doğru düzgün bişey bulamadım. 2,5 liraya playda giymek için mudo'nun plastik babetlerinden aldım, onu da annemlerde unutmuşum :)
Çarşılarda ve tüm avm'lerde gezdik, ne kadar balon, çikolata, şeker varsa dedelerine aldırdılar, oyun alanlarındaki bütün oyuncaklara bindiler, bizimle beraber lezzet turları yaptılar.
Yukarıda da dediğim gibi hepimize iyi geldi bu tatil. Sizin tatiller nasıl geçti?

4 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

ne guzel ohh bızde gıttık karlar ulkesıne cok sevdık ...2014 bana cok ıc accıcı baslamadı hatta cok kotu umarım sonrası guzel gecer ..keyfın bol lsun..

bahar dedi ki...

Çok teşekkür ederim canım, umarım dediğin gibi bundan sonrası çooookkk güzel olur senin için, hepimiz için.:)

darkolivee dedi ki...

bende üniversiteyi Bilecik'te okudum, hafta sonu bol bol giderdik Eskişehire ama 2005 lerde yoktu bu su parkları falan, ne kadar güzelleşti son zamanlarda harika!

bahar dedi ki...

evet, bende her gittiğimde yeni bir yer yapılmış oluyor, kesinlikle çok güzel bir şehir.