14 Ocak 2014 Salı




Günaydın Blog,
Bugün kızlarımın yeniyıl hediyelerini göstereceğim. Kızlar dedelerine nasıl ağladılarsa, hem dedeleri hem de dayıları para gönderdiler hediye alayım diye :d Gerçi onlar hediyeleri alıp gönderdiklerini düşünüyorlar, "dedem hediye almaktan çok iyi anlıyor, bizim bu ayakkabıları istediğimiz nasılda bilmiş" dediler. O yüzden onlar okuma öğrenip bu yazıyı okuyana kadar kimse bişey söylemesin ona göre :)


Bunlar dedelerinin(!) aldığı ayakkabılar işte. Bayıldılar, hergün giyip tıkır tıkır geziyorlar yatana kadar :) Böylece ben de kendi ayakkabı ve çizmelerimi kurtarmış oldum ellerinden yani ayaklarından :) Bu ayakkabıları YKM'deki Accessorize standından aldım.



Kıyafetlere gelincebunlarıda dayıları (!) aldı.
Etekler Koton'dan. Ben kızları aynı giydirmiyorum, bebekliklrinden beri herşeylerini farklı ama tarz olarak aynı şeyleri alıyorum. Ama bu eteklere bayıldım oyüzden ikisinide aynı aldım. Üstler Mothercare'den.



Bunlarıda ben aldım.Aslında yılbaşı hediyesi olarak almamıştım. Hediye olarak başka şeyler alacaktım ama baktım birsürü hediyeleri oldu, bende bunları paketleyip verdim :) Bu eteklerde Kotondan. Üstlerden bir tanesi Koton, diğeri LCW. Aslında LCW'den bişey almayı sevmiyorum, çünkü herkesin üstünde görüp sinir oluyorum.

Bunların içinde de diğer hediyeleri olan Barbieler var. Sadece onların resmini çekecektim ama kızlar bunları da çek deyip hepsini dizdiler, hepsi derken yanlış anlşılmasın, resimdekilerin daha fazlası babasında ve babannesinde bırakılmış durumda :)

Bunların yanında bir tane orgları ve 2 tane dev gibi boya setleri var hediye olarak, onların resimlerini çekmeyi unutmuşum.

Kızlar için gerçekten karlı bir yılbaşı olmuş :) Benimkilerle beraber tümmm çocuklar umarım ömürleri boyunca hep böyle şanslı, mutlu, onları çooook seven insanlarla birlikte olurlar. Tabi sağlıklı bir biçimde, çünkü en önemlisi sağlık.

2 yorum:

Mrs.isbeceren dedi ki...

sayfanızda izle butonunu bulamadım :)

bahar dedi ki...

Acemi olduğum içindir muhtemelen, nasıl oluyor bende bilemedim şimdi :), ben biraz araştırayım bu durumu