12 Ocak 2014 Pazar

Günaydın, İyi haftalar blog.
Haftasonunu iple çekiyorum gelsin diye, ama o hem geç geliyor hem de çabuk geçiyor. Bu haftasonu 4 tane film seyrettim,  ikisi Digitürk salon filmi, diğer ikisi de bilgisayarda olanlardan.Yorumlarıma gelince, ilk önce beğenmediklerimden başlayayım.

Kaos:Örümcek Ağı


Bu filmi gördüğünüzde arkanıza bakmadan kaçın, sonra vay beni kimse uyarmadı, vay ben duymadım, ben orda değildim falan gibi şeyler istemem ona göre :) Türk filmi olarak efektleri iyi sayılabilirdi ancak senoryosu ve kurgusu o kadar kötü ki bence seyretmek tamamen vakit kaybı. Ben niye seyrettim peki, valla bende bilmiyorum :)






Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm.   
Ben Behzat Ç. dizisi hiç seyretmemiştim. Sadece Ankara'da geçtiğini ve çok küfürlü konuşulduğunu biliyordum. Filmde dizinin bir nevi devamı, ama benim gibi hiç seyretmesinizde anlayabiliyorsunuz. Ancak çocuklarla seyredilmesi sakıncalı olabilir çünkü çok küfürlü konuşma var. Bu film üstteki filme göre daha iyiydi, en azından konusu ve senaryosu daha sağlamdı ve eğlenceli sayılabilir. Eğer evde ne yapacağınızı bilmiyorsanız ve çok vaktiniz varsa seyredilebilir.





Star Trek:Into Darkness


Üçüncü filmi Digitürk Salon'da seyrettim. Çocukluğumuzun fenomen dizisi Uzay Yolu'nun bir çok filmi çekildi, bu da sonuncusu. Ben severek seyrettim.Temposu düşmeyen, efktleri çok iyi olan bir film. Eğer siz de benim gibi Atılganı, Kaptan Kirk'ü Mr.Spak'ı seviyorsanız izleyebilirsiniz.








The Wolverine
                                                                                                                                                                                          
 
     Son filmimiz ise yine Digitürk Salondan, X-Men filminin sonuncusu ama bu filmde diğer mutantlar yok sadece Wolverine var, zaten filmde onun kişisel sorgulamasını anlatıyor. Bu filmide eğer X-Men filmlerini, aksiyonu ve Hugh Jacman'ı seviyorsanız(daha doğrusu edeleli vicudunu :)) seyredin derim.

Evett bu kadar film yorumu yeter, filmlerin konularını yazmadım çünkü google amcaya sorunca hepsini çıkartıyor, o yüzden ben sadece kişsel yorumlarımı yazdım. Umarım faydalı olur.
Bunun dışında haftasonunda çok güzel portakallı bir kek yaptım, tarifini ve resimlerini sonraki postlarda vericem, ama mutlaka yapın pişman olmayacaksınız. Kim yediyse, parmaklarınıda beraberinde yedi, o kadar yani :)
Bir postumuzun daha sonuna geldik, beni okuyan (varsa tabi), küçüklerin, büyüklerin, yaşıtlarımın hepsini öpüyorum :)                                 

4 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

bazılarını ızledım ama merak ettıkleırmı de not aldım tesekkurler

bahar dedi ki...

Faydalı oldumsa ne mutlu bana, iyi seyirler :)

Mommyslifetime dedi ki...

Merhaba ben geldim.üye olmak istiyorum bloğunuza ama olamadım?

bahar dedi ki...

Hoşgeldiniz, izle butonu yokmuş sanırım ama nasıl oluşturuluyor bende bilemedim, acemilik işte, bulmaya çalışıyorum :)