19 Ocak 2014 Pazar

Günaydınn, bir haftasonunu daha bitirmiş olmamanın verdiği mutsuzlukla bu satırları yazıyorum. Yok be mutsuz değilim abarttım. Sadece işe gelmek biraz zorladı :)
Haftasonu naptım peki, dinlendim, film izledim, yüzdüm, yedim, içtim, yattım :) Pek verimli bir haftasonu geçirmemişim olsun bu bile güzel.
Bu hafta neler izledim onlardan bahsedeyim azıcık. İlk film
Man Of Steel: Süpermen Çelik Adam
Süpermen filmleri serisinin hepsine bayıldığım için buna da bayıldımmm. Görsel efektleri muhteşemdi. Aksiyon hiç düşmedi. Süpermen rolündeki yerine daha cool birisi olabilirmiş ama bu da fena değildi. Hala izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim.


İkinci Film ise "Bu Nasıl Aile" diye çevrisi yapılan "We're The Millers". Afişten de anlayabileceğiniz üzere film, bir uyusturucu satıcısı (baba), bir striptizci (anne), bir kaçak (evin kızı) ve 18 yaşında bir bakirin(evin oğlu), Meksika'dan uyuşturucu geçirmek için aile olarak bir araya gelmesini ve bu ailenin komik maceralarını anlatıyor. Jennifer Aniston'ı çok severim zaten, filmde oldukça eğlenceli ve komik bir film. Ama bazı sahneler ve espriler küçük çocuklar için uygun olmayabilir. Bence seyredin ve eğlenin.
Son film ise Çağan Irmak'ın son filmi, "Tamam mıyız?" Bu filmde diğer Çağan Irmak filmleri gibi muhteşem oyunculukların olduğu bir film, genç oyuncular bence çok başarılılar, diğer oyuncular ise (Sumru Yavrucuk, Gürkan Uygun ve Zuhal Gencer Erkaya) muhteşemdi. Konu ilginç bir konu, ama nedense bişeyler olmamaış sanki, diğer filmlerle karşılaştırdığım zaman bu filmi daha az sevdim, (bunda ağlamamış olmam etkili olabilirmi acaba :)) Ama gene de seyretmediyseniz seyredin derim, pişman olmazsınız.

Evett bu haftaki seansımızda burda bitti. Umarım faydalı olur. Hepinize mutlu haftalar diliyorum

2 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

sevgılı bahar bloguna uye olamıyorum hata verıyor...

bahar dedi ki...

Evet bunu bir kaç kişi daha söyledi, sorun ne anlamadım ama kendi blog ana sayfanızdan (bu ayarların yapıldığı, taslakların falan göründüğü ana sayfa) oradan izlediğim bloglarım diye biyer var, orada izle butonuna basıp benim adresimi yazıp(bonbonsekerlerim.blogspot.com) izleyebilirsin sanırım gerçi senin siten com uzantılı :( biraz daha araştırayım ben bunu